ТОП 10 ЗАКОНИ, които НАРУШАВАШ ВСЕКИ ДЕН

12 000 Показвания 158 хил.

ТОП 10 ЗАКОНИ, които НАРУШАВАШ ВСЕКИ ДЕН

Кои са законите, които всеки от нас нарушава всеки ден? От хазарт, до свързване с WiFi - всичко може да е престъпление. След топ 10 най тъпи закони, дойде ред и на това видео. Вижте как вие сте нарушили закона в новата ни 'Айде БГ класация.

Back To School мърч:
sundayhabit.com/айде-бг

Happy birthday

Един закон, който всеки на възраст над 10 години е нарушавал! Не мисля, че някой от нас е бил на рожден ден, без да е пял тази, честно казано досадна мелодийка. Е, до скоро това беше незаконно! Как така? Всъщност мелодията и текста са измислени от двете сестри Пати и Милдред Хил през 1912-та година. Те били преподавателки в детска градина и песничката бързо набрала популярност. Нещо повече! Според книгата на световните рекорди на Гинес, това е най-изпълняваната мелодия в историята на човечеството! И до скоро беше собственост нa Warner/Chappell music. Те купили компанията, която държала правата на песента през 1988г;. И това им носело по над 2 милиарда долара годишно, заради отдаване на авторски права. Никой нямал право да включва Happy birthday във филми, да я пуска по радиото и дори да я пее в ресторанти или детски клубчета, без да е платил лиценз за това. Е, през 2015-та това се променило. Тогава съдът в Щатите решил, че популярната песен е вече навлязла в публичния домейн, тоест не е собственост на никого. През 2017-та аторското право пада и в ЕС и оттогава най-популярната песен на света е свободна за пеене навсякъде.

Хазарт

Тук работата е доста неясна. Според законите в България, хазарт е всяка игра на случайността, в която има залог, който може да бъде спечелен или загубен. Като изключение се смятат развлекателните игри в домашни условия или такива като боулинг, дартс и т.н., в които залозите са незначителни. Но какво значи незначителен залог? Също така, хазарт не може да се упражнява в обществени сгради като болници и училища. Също така ако някой лекар залага на мачове от телефона си, докато е в болницата, счита ли се това, че нарушава закона? Има и други начини, по които можеш да нарушиш хазарните закони, които са доста любопитни. Вижте кои са те в нашата нова Топ 10 класация.

Мемета

Ооо, да, дори и меметата могат да нарушават закона. Пример ще дадем с едно от най-известните - кадърът на Леонардо Ди Каприо с чашата. Мемето е кадър от филма „Джанго без окови“ на Куентин Тарантино. А ако си пуснете този филм ще видите надпис, който гласи, че да споделяш в интернет, без позволение е нарушение на закона. И това важи за всяко едно меме от филм. А тогава защо хората, които миимват непрекъснато не са затънали в дългове? Ами, защото меметата са милиони! Първо - да ги изловиш всичките е практически невъзможно и второ - това е доста добра реклама за продукциите. Но има и случаи, в които филмовите компании нарушават закона с мемета. Ако искате да разберете как гледайте новото ни Айде БГ видео.

LIKE + SHARE + SUBSCRIBE = HAPPY НИЕ :)

Instagram:
aydebgoffic...

Монтаж: Александра Цанкова

Музика: NALICE
Изпълнител: Jason Farnham
Jay Man - OurMusicBox.com

Коментари

 1. I K
  I K
  преди 27 минути

  Само че голяма част от табелите за ограничаване на скороста са несъответстващи с пътната настилка и се ползват за хранилка

 2. Петър Иванов
  Петър Иванов
  преди 5 часа

  В даскало всеки 2 ученик пуши и носи по литър бира.

 3. shadows931
  shadows931
  преди 16 часа

  Толкова ли сте лакоми бе ? То една реклама окау .. Ама те 4 🤔🤨 Губите много хора с тези противни рекламки! Ето аз например няма да гледам повече .. Само заради дразнещи реклами ..

 4. 44Pepi Ivanov
  44Pepi Ivanov
  преди ден

  Темата с "меметата" не мисля че е проблем да се спрат ако пожелаят ако е чак толкова незаконно 😀 В света има 5,6 чат програми които се ползват от хората и могат дирекно от там да се забранят и никой никога няма да може да праща или получава такива картинки :)

 5. dark_pro_47
  dark_pro_47
  преди ден

  Имам съученици които пушат от 5 клас

 6. IvanoV
  IvanoV
  преди ден

  17:45 Кражбата не е ли престъпление? 😅

 7. ДЖютубър
  ДЖютубър
  преди ден

  Аз съм на 12 и половина и съм пил бира

 8. ДЖютубър
  ДЖютубър
  преди ден

  Кво ми пука нали не е унас

 9. Supermyskin
  Supermyskin
  преди 2 дни

  #мемета

 10. Anko Ivanoff
  Anko Ivanoff
  преди 2 дни

  Относно номер 9 - да те глобят за нарушение, че пресичаш "неправилно", няма смислена основа. Самата дума пешеходец е безсмислена... човек по презумпция няма как по друг начин да върви освен пеша. За "пешеходец" не се кара курс. За шофьор е ясно - осъзнат избор да се запишеш, за да станеш такъв. Както и не всички хора са шофьори - има и такива, които също толкова осъзнато не желаят да станат шофьори. А как се става пешеходец? По същата логика, по която някои искат да станат шофьори, докато други нямат такова желание, как стои въпросът с пешеходците? Имаш ли право ако не искаш да не си такъв? Какво правно основание може да имаш, за да глобиш някого, че е "нарушил" правила, за които никога не е бил обучаван?

 11. IVA BG cool
  IVA BG cool
  преди 2 дни

  Аз даже си пуша с учителя по музика. И нямам никакви проблеми.

 12. Yana da banana
  Yana da banana
  преди 2 дни

  Повярвайте ми, в училище ВОБЩЕ не е по-добре... В миналото ми училище ме беше страх да отида до тоалетна, защото не знаех дали някой ще ме пребие или ще ми предложи цигара 😂😂😂😂

 13. Georgi Avramski
  Georgi Avramski
  преди 3 дни

  Ами в моето даскало си пафкат. А колкото до това с торентите - Вярно е това за подигравките с труда, ама какво да се прави когато за този труд се искат зверски пари !? Например играта Ghost of Tsushima. В началото когато излезе от Озон мисля я искаха за 139 лева. Наистина играта е страхотна гледал съм ревюта и наистина се вижда, че в нея е вложен огромен труд, пот и тн - ама за тия пари по-добре да ида да се гръмна.

 14. Tsvetoslava Georgieva
  Tsvetoslava Georgieva
  преди 3 дни

  Харесвам класациите ви, но в тази имате малък пропуск. Не сте си проверили добре информацията за онлайн продажбите :)

 15. Яна Георгиева
  Яна Георгиева
  преди 3 дни

  Майка ми и фармацевти и когато дори Малко ме боли главата че има стотици лекарства които ми дава и и помагат

 16. kristo krystev
  kristo krystev
  преди 3 дни

  Шофьор съм от 38 години, колана не винаги помага понякога той те убива, закона не отчита процента на загиналите защото са били с колан, това не е ли манипулация на закона

 17. Кръглия Кокос
  Кръглия Кокос
  преди 3 дни

  меменца

 18. Ivelina Decheva
  Ivelina Decheva
  преди 3 дни

  МЕМЕТААААА

 19. Müzik Koleksiyonu
  Müzik Koleksiyonu
  преди 3 дни

  First girl nailed it, versatility of her voice, and the shifting from chest voice to headtone is lit 🔥

 20. Lord Biskin Studio
  Lord Biskin Studio
  преди 3 дни

  ААААаааААА дърпам си по 10 филма от Замунда и не ми пука

  1. Lord Biskin Studio
   Lord Biskin Studio
   преди 3 дни

   Nice

 21. Waltly
  Waltly
  преди 4 дни

  Имаше един безплатен нет, който намерих. Казваше се "Пуснете нет, моля🙏🙏🙏🙏🙏🙏"

 22. Ted0BG
  Ted0BG
  преди 4 дни

  Сухари

 23. Han Krum
  Han Krum
  преди 4 дни

  Допълнителни разпоредби § 1 17. "Пешеходна пътека" е част от платното за движение, очертана или не с пътна маркировка и сигнализирана с пътни знаци, предназначена за преминаване на пешеходци. На кръстовищата пешеходни пътеки са продълженията на тротоарите и банкетите върху платното за движение. 60% от така наречените от нарушители са спазили горенаписаното, но пък 80% от водачите (95% от народа, извинете имах предвид населението, че народ не остана) са дебили !!! Тази глупост за рожден ден не съм я пял никога, но има много "българи", които не знаят добре майчиния си език и не знаят, че има достатъчно много български песни посветени на рожденния ден !!! Много пендели - светила на културата и интелигентността пушачи си изхвърлят фасовете по улиците или през прозореца на автомобила, та даже и си тръска цигарата от там, че да не замърси подвижния си ковчег, а че някой си е изтървал касовото си бонче на земята, че проблем с опашка. Колко ли време е нужно на това бонче да се разгради, а това на фаса ???!!! Няма да плащам да гледам холивудски боклуци, а и да ги гледам в кино - никога!!! Правил съм тази грешка, но нали съм глупак, реших да се уча от собсвените си грешки, а не от чуждите!!! Музика си купувам, но филми не (защото не гледам). Познавам много хора, които не могат да си позволят да отидат на кино или да си купят филм и излиза така, че аз нямам право да им дам от моите музики ?!?! Отнема се най-важното свойство на бита и байта - да се копират !!! Щом създателите на продукт с авторско право ползват байтове за разпространението на продукта си ще трябва и да се въобразят със свойството на байта !!!

 24. Vichi
  Vichi
  преди 4 дни

  13:30 Вече не 13, а 10 годишните вече пушат. А за пиенето просто да не говорим! Някои родители дават на около 4 годишните си деца да им опитат от бирата!

  1. Мон Йорданова
   Мон Йорданова
   преди 2 дни

   Голяма работа, че дават на децата да опитат от бирата, и на мен са ми давали да опитвам бира като малка, а сега не съм фенка на алкохола, всичко зависи от това как детето е възпитавано и в какви компании се събира.

 25. Vichi
  Vichi
  преди 4 дни

  1:50 мемета

 26. XxTheGamePlayerxX
  XxTheGamePlayerxX
  преди 4 дни

  17:09 наистина е подигравка с труда им, но нашите заплати не са ли също подигравка? Една съвременна игра варира между 50-80лв. и ако това е посилно за западните държави, то тук не е така!

 27. Li_gogo_0fps
  Li_gogo_0fps
  преди 4 дни

  много сте яки

 28. George Nedelchev
  George Nedelchev
  преди 4 дни

  а дали можете да докажете че не теглите торенти??? понеже аз лично НЕ ВЯРВАМ

 29. Miroslav Stoikov
  Miroslav Stoikov
  преди 4 дни

  Tova s 50 te leva me izkefi samo che to pochti nikoi nqma 50 leva nai mnogo edni maini da otneshesh

 30. Nicole Lorer
  Nicole Lorer
  преди 4 дни

  Какво приложение използвате за монтиране на видеата ви

 31. Iavor Aleksiev
  Iavor Aleksiev
  преди 5 дни

  Последното За продажбите на вещи не съм съгласен защото ако си продам колелото за 100лв, съм го закупил за 500лв реално съм на Загора от 400лв което е под ударите на закона с дотацията

 32. ♡︎Vesi♡︎
  ♡︎Vesi♡︎
  преди 5 дни

  Благоевград област и аз да се свържете най-лесно с мен и аз да се занимавам със сигурност е цялостната работа в профила защото не ми се струва че не може да бъде много трудно ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 33. Ивайла бг
  Ивайла бг
  преди 5 дни

  Аз слава богу съм нарушила само 3 от тези закони

 34. Галя Димитрова
  Галя Димитрова
  преди 5 дни

  Аз лично винаги вдигам ръка в знак на благодарност към тези дето ми спират на пешеходна пътека.

 35. Teodor Simeonov
  Teodor Simeonov
  преди 5 дни

  Каква е разликата дали ще говоря по хендсфри и дали ще говоря с човека на дясната седалка?

 36. Nikolai Mihailov
  Nikolai Mihailov
  преди 5 дни

  Излезте от стериотипа и пресичайте където искате стига да е безопасно

 37. Nikola Georgiev
  Nikola Georgiev
  преди 6 дни

  Не съм си засопчавал колана в колата, обиждало съм грозни хора без причина

 38. Радостин Бонев
  Радостин Бонев
  преди 6 дни

  Много сте готини но моля качвайте повече топ 10

 39. stoyan georgiev
  stoyan georgiev
  преди 6 дни

  Хриси,последния филм който гледах на кино,близо 100 кинта с консумативите,малко ми идва в повече,за 4 човека.

 40. Goshkata
  Goshkata
  преди 6 дни

  Бих казал нещо с последния факт 18:44 , това се случва, не защото сме "гъзари" или подобни, а защото тези ограничения на скоростта не са променяни от доста време, на времето пътят може да е бил лош или друг проблем, но вече, в нашо време, това - не е така. Не може на път като магистрала, ограничението да е 80. Или пък на прав път, без завои, без трафик, без опасности с хубава настилка, ограничението да е 40 или 70-80 , като там трябва да е поне 100, понеже е доста възможно, при спазване на тези ограничения, да се случи ПТП. Поне в повечето случаи се нарушава по тази причина, не за да сме "готини" , "гъзари" и подобни.

 41. stoyan georgiev
  stoyan georgiev
  преди 6 дни

  И заплатите да бяха еВРОПЕЙСКИ.

 42. dean vulchanov
  dean vulchanov
  преди 6 дни

  3:59 никога

 43. MartyxTV
  MartyxTV
  преди 6 дни

  Да ви кажа 😂за торенти замунда е наи добрия

 44. Васко Димитров
  Васко Димитров
  преди 6 дни

  Купуваш си колело от магазин.320лв. плащаш данък.решаваш до го продадеш онлаин за 100лв. карал си го три месеца и пак данък трабва да платиш.супер е Нали.

 45. Валери original chanel
  Валери original chanel
  преди 6 дни

  Memeta

 46. Borislav Ginin
  Borislav Ginin
  преди 6 дни

  Май не сте били извън България щом си мислите че хора не правят боклук навсякъде.......тъпаците са навсякъде по света.

 47. The Troller
  The Troller
  преди 6 дни

  Порпинцип съм почти пълнолетен и в малките магазини се продават алкохол и цигари, така че положението е зле всички искат да пораснат да видят кво е да пушиш и да пиеш по дискотеки което не е ок Пиян народ сме хора хора! :D

 48. Georgi Rashkov
  Georgi Rashkov
  преди 6 дни

  Jiveq V germania i ako vdigna raka dokato presicham shte vlqza na toplo 😂😂😂

 49. Юми М
  Юми М
  преди 6 дни

  Говорейки за неправилно пресичане: Една сутрин докато отивах на работа, се наложи да пресека на пешеходна пътека без светофар, на булевард (сутрешното движение е страхотно). Тъй като знам какви шофьори има, чаках колите напълно да спрат (момент, в който имаше само 2 коли на под 300 метра разстояние от пешеходната), за да премина спокойно. Една мила жена спря за да ми направи път, а колата зад нея я изпревари на пешеходната.

 50. HuntersGamingBG
  HuntersGamingBG
  преди 6 дни

  6:26 ах как аз не съм нарушавал закона 😉

 51. Winny Vulchanska
  Winny Vulchanska
  преди 6 дни

  Ето един гаден WI-FI номер: намери не защитен WI-FI и му сложи парола, която само ти знаеш!🤣🤣🤣🤣🤣

 52. Sheffini
  Sheffini
  преди 6 дни

  Why to sing happy birthday when ilyan has better version

 53. Klementina Sokolova
  Klementina Sokolova
  преди 6 дни

  Когато си дигнеш ръката така, някоя кола 100% ще спре и ще те пита къде да те закара👁️👄👁️🤣😂

 54. Katq Krasimirova
  Katq Krasimirova
  преди 6 дни

  МЕМЕТААА🤣🤣

 55. Карина Божилова
  Карина Божилова
  преди 7 дни

  Сега се чудя, като ползвам интернета на чичо когато съм у тях, дали е законно :)

 56. Соня Пенева
  Соня Пенева
  преди 7 дни

  Айде бг вие сте толкова интересни че даже и дядо ви гледа

 57. Боряна Дичееа
  Боряна Дичееа
  преди 7 дни

  Тема за видео: румтур на къщата моля направете го страхотни сте 😉😊❤️❤️❤️

 58. Григор Алексиев
  Григор Алексиев
  преди 7 дни

  Вас само джунгали в глед

 59. Григор Алексиев
  Григор Алексиев
  преди 7 дни

  Ти си надрусан жираф

 60. Vanessa Georgieva
  Vanessa Georgieva
  преди 7 дни

  много яко видео чичо ивайло искам о4е

 61. Gabriela Sevova
  Gabriela Sevova
  преди 7 дни

  Ба забраняват в магазините да продават алкохол цигари и вейпове а аз съм на 11 и всеки един магазин си взимам айсове и всеки ден цигари и бира на бати леля и мама😒😒😒😒😒😏😏🤣🤣🤣

 62. Даниел Пламенов
  Даниел Пламенов
  преди 7 дни

  Веднъж баща ми беше изпил 2 или 3 бири мисля и беше в негов приятел бяха празнували нещо незнам какво и баща ми трябваше да се да си дойде във вкъщи но той беше само с мотора си и той се качи на мотора опита се да го запали но се е спънал при запалването на мотора и беше паднал в една канавка по глава слава бога само си е пукнал главата но имаше 40 шева и увреден нерв във мозъка

 63. Vencito Gonchev
  Vencito Gonchev
  преди 7 дни

  R.I.P Бухльо

 64. Изабел Стоянова
  Изабел Стоянова
  преди 7 дни

  Тази събота от 23:00 ще дават Джанго без окови по нова😄🌝

 65. Svetoslav Cankov
  Svetoslav Cankov
  преди 7 дни

  Когато американците запеят честит рожден ден на български тогава ще запея на английски

 66. Еси#1
  Еси#1
  преди 7 дни

  Идея за видео: "5 невероятни места по света, които не бихте могли да видите." П.С. Страхотни сте!❤️❤️❤️

 67. Viktor Ivanov
  Viktor Ivanov
  преди 7 дни

  Бахти престъпника съм :D

 68. Music Potential
  Music Potential
  преди 7 дни

  Tips: Шокиращи факти за бебетата

 69. Silvestar Toshev
  Silvestar Toshev
  преди 7 дни

  Може ли да направите 24 часа в кола😁😁

 70. Александър Русанов
  Александър Русанов
  преди 8 дни

  Ей мустакат глупак виж си бележника от гимназията и най вече правилата в него и тогава ще говориш

 71. leo Suarez
  leo Suarez
  преди 8 дни

  nice video respect from Norway

 72. Veneta Stoqnova
  Veneta Stoqnova
  преди 8 дни

  Супер сте!!Направете видея как си пазарувате дрехи

 73. Lamata47
  Lamata47
  преди 8 дни

  Идея за видео: Евтино vs Скъпо Pizza edition. Много сте яки продължавайте все така!

 74. Maggie Boyadzhieva
  Maggie Boyadzhieva
  преди 8 дни

  4:26 Аз не я вдигам, но я опъвам пред мен за да ме видят :))) Страхотно видео!❤🙌🏻

 75. Dimitriya MLADEnoVA
  Dimitriya MLADEnoVA
  преди 8 дни

  Може ли да направите класация за Мегалодона ( най голямата акула ) . Много сте яки и както винаги страхотна класация.❤❤❤❤❤

 76. vasil stamenov
  vasil stamenov
  преди 8 дни

  Добре де, купувам си лаптоп за 1000 лева от които 20% са ми ДДС, тоест от тези 1000 лева Държавата ми взима 200. След 3 години решавам, че ще си продам лаптопа за 500 лева "в OLX примерно" и трябва да обявя продажбата? Да дам още 10-15% от тези 500 на държавата???

 77. Neli Stoilova
  Neli Stoilova
  преди 8 дни

  Носенето на маски също е незаконно!...

 78. demona
  demona
  преди 8 дни

  За мен лично пиратството е неизменна част от всяка държава с по-нисък стандарт. Единствената страна, за която знам, че е нелегално е Германия.

 79. Cveta Cvetkova
  Cveta Cvetkova
  преди 8 дни

  По повод торентите...не искам да се заяждам,Но.... на мен не ми ли се подиграват на труда ,след като получавам най-ниско заплащане в целия ЕС? И аз бих искала да си заплащам за филми и музика, НО не мога да си го позволя. Като почти всички в нашата държава!

 80. vesela dzhambazova
  vesela dzhambazova
  преди 8 дни

  10:50 Аулин. Купуваме си го свободно от всяка аптека. Никога не са ми търсили рецепта за Аулин.

 81. Simeon Kamenov
  Simeon Kamenov
  преди 8 дни

  мемета

 82. Dalina_Grigorova
  Dalina_Grigorova
  преди 8 дни

  Teem Memeta 💪🏻😂

 83. Яна Ячева
  Яна Ячева
  преди 8 дни

  Не разбирам по коя логика са забранени алкохол и тютюневи изделия, но не е чак такъв проблем за така модерните vape-ове (или vape-ита, не съм сигурна как се казва). Два пъти съучениците ми пушеха такива в стаята, (всъщност беше през май и юни тази година, когато бяхме 6-ти клас), аз не ги исказах защото не бях забелязала, (когато имам интересни книги не обръщам внимание на съучениците си), а накрая само момчетата които ги донесоха бяха санкциониръни със ЗАБЕЛЕЖКИ от директорката за 2 години, но все пак...

 84. Damqn Stoqnov
  Damqn Stoqnov
  преди 8 дни

  ще имали гимнастика за палци

 85. Bojidara Ivanova
  Bojidara Ivanova
  преди 8 дни

  18:48 в защита на шофьорите ще кажа, че има толкова малоумни ограничения на скоростта, че е безмислено да се шофира все едно си на разходка, защото понякога НАИСТИНА е спешно

 86. Gergana Simeonova
  Gergana Simeonova
  преди 8 дни

  Една моя суеничка пеши на 11 години. ,,вейпро,,

 87. Gloomzy
  Gloomzy
  преди 8 дни

  тва с училищата пак си е така

 88. Panda
  Panda
  преди 8 дни

  Баба ми 40 години е била докторка демек тя може да ми каже за лекарствата

 89. NoT _Ceco
  NoT _Ceco
  преди 8 дни

  Сега в училище е същото само че за да си next level готин требва да пушиш и марихуана а иначе ако си normal level си на цигари и алкохол

 90. iskren jotinov
  iskren jotinov
  преди 8 дни

  17:01 как да си платиш за филм като го има в интернет безплатно,колко хора могат да дават по 15-20лв за кино,отделно Холивуд вади луди пари от филмите си а в България сме бедна държава и като има безплатен филм защо да не си го изтегля и да го гледам безплатно,има дори сайтове където го гледаш online и няма нужда да го теглиш.

 91. Raf_57
  Raf_57
  преди 8 дни

  Не мемета, не мимове, а се казва МММ

 92. ACE Gaming
  ACE Gaming
  преди 8 дни

  Не съм престъпник йей

 93. petar fenerdjiev
  petar fenerdjiev
  преди 8 дни

  Аби какви мемета бе

 94. petar fenerdjiev
  petar fenerdjiev
  преди 8 дни

  Айде бе БГ

 95. Aleksandra Georgieva
  Aleksandra Georgieva
  преди 8 дни

  Ходих да си дупча пъпа онзи ден в центъра и те видях как от количката на малката падна бутилка а ти беше със слушалки и говореше по телефона и ми беше неудобно да те притесня обаче спря кола и взе бутилката от средата на улицата и я изхвърли, исках да дойда да ти кажа евала но все още говореше по телефона и ме беше срам така че го казвам сега😁❤️❤️

 96. Νικολέττα Αθανασίου
  Νικολέττα Αθανασίου
  преди 8 дни

  Мисля, че има един закон, който освобождава от данъци продажби, извършени чрез куриерски услуги. Даже Еконт си го пишат на сайта. Понеже Еконт издават касови бележки и те действат като фактури за продавача и получателя и дефакто печалбата е отчетена, но на името на куриерската фирма, за която всъщност не плащат данъци и държавата взима от трите най-дългото. :D :D :D Плащат единствено за таксата си за обслужване, която е изключително ниска. Далавера, а? :D

 97. Zdravka Tupeva
  Zdravka Tupeva
  преди 8 дни

  Буквално това с аолина ми се случи преди 2 седмици😂😂

 98. xSamooo_
  xSamooo_
  преди 8 дни

  Zamunda е в сърцата на всеки българин

 99. Теодора Захариева
  Теодора Захариева
  преди 8 дни

  Идеа за начало на видео: Ивайло да се опита да направи Баталфлиб с крака,а Хриси да си сложи червило с лакти. Моля отговорете с видео❤❤❤❤🥰🥰😍

 100. Станислав Минчев
  Станислав Минчев
  преди 8 дни

  💛👩‍🏫